Hahah208 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam, zgłaszam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL'a, ponieważ system wykrył u mnie wirusa i nie wiem czy został on całkowicie usunięty. Pozdrawiam, H208 OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ale jakiego wirusa, gdzie? Podaj dokładną ścieżkę dostępu. W raporcie OTL nie widać znaków infekcji, ale nie dodałeś obowiązkowego raportu z GMER. . Odnośnik do komentarza
Hahah208 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Essentials podaje Worm:Win32/Confiker.B!inf GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ponawiam pytanie: w jakiej ścieżce dostępu? Nazwa zagrożenia nie wystarczy do oceny wagi zjawiska. . Odnośnik do komentarza
Hahah208 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Usunąłem wirusa który został wykryty i nie mam możliwości sprawdzenia w jakiej ścieżce dostępu był. Wykonałem dziś jeszcze jedno skanowanie i nic nie pokazało. Natomiast, czy raport z Gmer'a wykrywa jakąś infekcję? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Gdyby w GMER było coś podejrzanego, zwróciłabym na to uwagę od razu. W związku z tym, że nie ma żadnych danych o zagrożeniu usuniętym antywirusem, nie można tu nic więcej stwierdzić, co to było / czy groźne / czy prawda lub fałsz. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi