kyuu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Zakupiłem komputer, podłączyłem do starego monitora i własnie wszystko jest tu w różowych barwach. Podłączyłem znowu stary komputer, i wszystko jest tam ok. Uzywam przejściówki, ale wydaje mi się, że ona jest sprawna, poniewaz stary komputer ma dwa wejscia. Na ten stary ktory mam monitor i ten nowy(nowy ma tylko ten nowy) i jak uzylem przejściówki z monitorem i podlaczlem do starego komputera tez wszystko bylo ok. Jakieś pomyśły jak to naprawić? Monitor to Samsung SyncMaster 940. Odnośnik do komentarza
idefikx Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Podaj model karty graficznej Odnośnik do komentarza
kyuu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Radeon 7950 MSI Zielonego w ogóle nie pokazuje, zamiast tego jest pomarańczowy. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Takie pytanie: próbowałeś ruszać kablem sygnałowym od monitora? Możliwe że to jest przyczyną problemu. Odnośnik do komentarza
kyuu Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Przyszedl komputer na ktory czekalem ponad miesiac, nie dziala i myslisz ze nie machalem kablem? Machalem. Jakies inne pomysly? Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Podaj konfig całego komputera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi