BigStone Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam. Zainstalowałem BricoPack Vista Inspirat 2, lecz nie za bardzo przypadł mi do gustu i postanowiłem go odinstalować. Po odinstalowaniu wszystko jest w porządku, lecz jeśli chcę zmienić styl lub kolor paska, to wszystko się zmienia oprócz koloru paska i ramek (pozostaje niebieski). Dodam jeszcze, że przed instalacją BricoPacka zainstalowałem uxtheme multi-patcher 8.0 aby móc zmieniać style na inne z neta. POMOCY. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Próbowałeś ponownej modyfikacji (patchowania) pliku uxtheme.dll? Odnośnik do komentarza
BigStone Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie próbowałem. Jedyne co zrobiłem to kliknąłem opcję restore w uxtheme multi-patcher ale to nic nie dało. Może trzeba odmienić uxtheme.dll na oryginalny i od nowa spatchować? Odnośnik do komentarza
BigStone Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Podmieniłem plik uxtheme.dll na oryginalny i działa. Temat do Zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi