MaciMars Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Hej mam asusa k52f z systemem operacyjnym windows 7 home premium . Od pewnego czasu mam problem z uruchomienien .Podczas próby uruchomienia mam dwie opcje uruchom system normalnie i użyj narzędzi do naprawy systemu . Wybieram narżedzia ,po jakimś czasie wyświetla się że narzedzia nie naprawiły błędu . Wchodze w zawansowane opcje odzyskiwania pamięci i w odzyskiwanie obrazu systemu .. I właśnie w tym tkwi mój problem bo nie mam obrazu i nie wiem co mam zrobić dalej Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 I właśnie w tym tkwi mój problem bo nie mam obrazu i nie wiem co mam zrobić dalej Skorzystaj z pomocy w tym temacie https://www.fixitpc.pl/topic/15680-error-not-found-0x80070490-kolejny-przegrany-w-walce-z-sp1/ może coś zdziałasz Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 wyjmij baterie na 10 sekund i zobacz co będzie i wybierz opcje uruchom system normalnie Odnośnik do komentarza
MaciMars Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 więc tak wyjęcie bateri nic nie dało a na chwilę obecnom sciągam Reper disk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi