kerpal Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam, dzisiaj przeglądając stronę desktopmachine.com przypadkiem coś nacisnąłem i teraz nie wyświetlają mi się żadne obrazki/tapety, jedyne co to włączają mi się reklamy jak wyłącze adblock, nie potrafię powiedzieć co przez przypadek nacisnąłem... Tak to wygląda, dodam że na IE jest już normalnie więc to coś z firefoxem się zepsuło... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czy w Firefox > Widok > Styl strony > masz zaznaczone Ignoruj style? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nie, mam zaznaczone MAIN Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Narzędzia > Opcje > Treść > Pobieraj obrazki automatycznie? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zaznaczone, dodam że CHYBA nacisnalem cos z menu kontekstowego, bo chcialem wlaczyc ta tapete wiec nacisnalem PPM i myszka sie przesunela i cos innego nacisnelo sie zamiast USTAW TAPETE JAKO TŁO Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zaznaczone, dodam że CHYBA nacisnalem cos z menu kontekstowego, bo chcialem wlaczyc ta tapete wiec nacisnalem PPM i myszka sie przesunela i cos innego nacisnelo sie zamiast USTAW TAPETE JAKO TŁO Patrząc u siebie w menu kontekstowym na taki rodzaj "omsknięcia" ręki, mam pod tą opcją tapety właśnie opcję "Blokuj obrazki z serwera s2.desktopmachine...". I to jest dokładnie w Narzędzia > Opcje > Treść > Pobieraj obrazki automatycznie > Wyjątki i ten adresik tam powinien być ze statusem Zablokuj i należy go stamtąd usunąć. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nooo, teraz już ok jest, dziękuję bardzo, jak zawsze wiedza godna pozazdroszczenia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi