picasso Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zamiennie skorzystaj ze skanera Dr. Web CureIt. PS. Tak krótkie logi kilkulinijkowe nie warte załącznika. Przekleiłam wprost do posta. . Odnośnik do komentarza
Suzuno Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 wykryło mi pięć zagrożeń i wszystkie pięć zneutralizowało. Nie umiem robić w tym programie raportu, więc niestety nie wstawię go Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Otwórz plik C:\Users\Anna\Doctor Web\cureit.log i wyszukaj w nim te 5 rekordów. Przeklej tu. Nie podawaj innych informacji z tego raportu, nie są potrzebne. . Odnośnik do komentarza
Suzuno Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 w pliku jest dużo więcej tego niż pokazało w programie i nie za bardzo wiem o co chodzi na końcu jest taka ogólna informacja Total 88109664946 bytes in 221731 files scanned (417092 objects) Total 221590 files (416946 objects) are clean There are no infected objects detected Total 89 files are raised error condition Scan time is 02:29:23.804 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ta ogólna informacja na końcu twierdzi "no infected objects detected", co sugeruje już kolejny skan. Mnie chodzi o wyłuskanie z raportu tych pięciu zagrożeń, które były neutralizowane. Przeszukaj log na okoliczność słów "Detected", "Cured" i podobne. Odnośnik do komentarza
Suzuno Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 wiem, że jestem ciężkim przypadkiem Przeskanowałam kompa drugi raz jeszcze zanim zdążyłaś mi odpisać tak z nudów zapobiegawczo i nie wiem czy mogę znaleźć gdzieś ten stary log bo w tym mi nic nie wyszukało. Sorka za problemy " Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Trudno, tych danych już nie uzyskam. Był tu robiony dwa razy skan (Kaspersky + Dr. Web) i to powinno być wystarczające w kwestii wyłapania plików Brontok. 1. Wyczyść ponownie foldery Przywracania systemu: KLIK. 2. Porównaj co wymaga aktualizacji: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi