sam Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam Mam taki problem że prawdopodobnie płytka mi się trochę uszkodziła od system xp home premium 32 bitowy. Mam klucz oryginalny i mam problem. Czy mogę ściągnąć xpeka skądś i aktywować tym kluczem co mam? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiś link do oryginalnego xpeka. A tak po za tym to system mi siada po ostatniej instalacji z tej płytki i wiele rzeczy od razu po instalacji nie działało więc na tym opieram domysły+na ryskach i jakby wgnieceniach paru Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 w całym internecie nie znajdziesz legalnych linków do xp-ka. To nie jest forum warezowe, więc nielegalne też odpadają Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Możesz ściągnąć jakiś obraz Windows XP Home lub np. pożyczyć od kogoś. Nic nie zrobisz złego, jeśli aktywujesz go swoim(!) kluczem. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Możesz pobrać obraz Windows XP Home z internetu,pod warunkiem że to jest wersja czysta,nieprzerabiana przez kogoś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi