arturo91 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam. Otóż mam taki dziwny problem. Bardzo często funkcja Aero Glass w windows 7 wyłącza się na doslownie 1-2 minuty i po tym czasie znów się włącza. Nie mam pojęcia z czym moze byc problem.... Podejrzewam ze to przez gg nowe , poniewaz czesto tez po tym zdarzeniu włacza sie komunikat GG Network informujacy o błedzie aplikacji. Jak mogę się upewnic co jest przyczyną Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Odinstalować gg? Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Hmm... jakaś alternatywa dla gg ? Bo chciałem wtw odpalic ale nie potrafie zaimportowac nawet kontaktów bo gg 11 to juz nie przechowuje kontaktow na dysku tylko na serwerze. A kiedy odpalam opcje " import kontaktow z serwera " to pojawia sie komunikat o błędzie - nie mozna nawiązać połączenia z serwerem. I co tu zrobic.... Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 zajrzyj tu Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nowe Gadu-Gadu to pożeracz zasobów. Z tego wypracowania które podesłał artus72 polecam WTW. Odnośnik do komentarza
arturo91 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam Przerzuciłem się na komunikator WTW i wygląda całkiem nieźle. Tylko mam mały problem... Nie za bardzo wiem jak zaktualizowac listę kontaktów Mam juz część kontaktów zaimportowaną ale w ostatnim czasie dodałem kilka kontaktów gg i nie mam ich na liscie w komunikatorze WTW. Proszę o pomoc. PS. Kiedy bedzie mozna pobrac wtyczki typu dzwięki, emotki Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mam juz część kontaktów zaimportowaną ale w ostatnim czasie dodałem kilka kontaktów gg i nie mam ich na liscie w komunikatorze WTW. W jaki sposób importowałeś kontakty? PS. Kiedy bedzie mozna pobrac wtyczki typu dzwięki, emotki Strona http://wtw.adrian-007.eu/ rzeczywiście nie uruchamia się i trzeba poczekać. Aczkolwiek roboczo można z załączników na forum ściągnąć te wtyczki: - Sounds (przedostatni post): KLIK - Emots (post numer 5): KLIK . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi