wieslaw531 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Informacyjnie przedstawiam cytat odpowiedzi z Supportu Nortona dotyczący braku integracji NIS z aplikacjami x64: Chcielibyśmy poinformować iż Norton nie integruje się z programami 64-bitowymi.Nie mamy żadnych programów antywirusowych które wspierają te wersje. Oznacza to że Norton Toolbar nie pokaże się w przeglądarce 64-bitowej, nie ma i nie będzie takiej możliwości aby go uruchomić. Również poczta programu Microsoft Outlook nie będzie miała folderu AntiSpamowego. Niestety, nie mamy informacji od producenta produktów Norton dlaczego niema tego typu programów. Wiemy na pewno że w najbliższej przyszłości, nie jest planowane wprowadzenie tego typu rozwiązań. O IE x64 wiedziałem ale mam teraz MSO 2010 H&B w wersji x64. Przy okazji proszę o jakieś komentarze do takiej sytuacji. Czy w takim razie aplikacje x64 są na tyle bezpieczne, że brak zagrożeń? Oczywiście wiem, że najważniejszy szkodnik w systemie to ten przed ekranem. Odnośnik do komentarza
Houdini Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Podejrzewam że to zasługa Patchguarda. Wiele dobrych programów zabezpieczających przez niego nie działa na systemach x64 lub są mocno okrojone. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Łomatkobosko - jestem chyba na IE10 x64 i NIS integruje się z tą wersją. Nie mogę wstawić Entera. Napisałem chyba bo tą wersję odpaliłem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi