motionMixxx Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mowa o najnowszym lisie 18.0 odnoszę wrażenie,że jest wolniejszy a dodatek ma Tylko jeden i jest nim Adblock Plus Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mowa o najnowszym lisie 18.0 odnoszę wrażenie,że jest wolniejszy a dodatek ma Tylko jeden i jest nim Adblock Plus Ja też mam FF i adblocka i żadnych kłopotów nie ma. Parę razy zauważyłem, że bezpośrednio po odłączeniu projektora i zamknięciu systemu, ten zawisał na ekranie "Zamykanie" A jak ten projektor odłaczasz? Korzystasz z bezpiecznego usuwania sprzętu? Odnośnik do komentarza
Slimak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A jak ten projektor odłaczasz? Korzystasz z bezpiecznego usuwania sprzętu? Nie, dokonuję tego mechanicznie... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 dokonuję tego mechanicznie... A co to znaczy? Opisz dokładnie jak jest podłaczany projektor. Gdzie (do jakiego gniazda) - pytam, bo nie korzystałem z takich urządzeń. Odnośnik do komentarza
Slimak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Projektor podłączany jest za pomocą jednego jedynego wejścia HDMI w laptopie. Pół sekundy po podłączeniu obraz pojawia się na ścianie - od razu w zmienionej rozdzielczości (większej, niż mam ustawioną na laptopie). Kabel usuwam mechanicznie, czyt. wyjmując go zwyczajnie, bez bezpiecznego usuwania sprzętu (a rozumiem, że to błąd...). Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (a rozumiem, że to błąd...). Tak to jest bład. Zawsze powinno się używać bezpiecznego usuwania sprzętu. Urządzenia pracują i przez porty podawane jest napięcie. Funkcja Bezpiecznego usuwania sprzętu wyłacza napięcie. Dlatego jest zawieszenie systemu bo szuka urządzenia, które ty Slimaku w beztroski sposób odłaczasz wyciągając kabel. Odnośnik do komentarza
Slimak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dobra, się więcej nie powtórzy . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Dobra, się więcej nie powtórzy No ja myslę. Bo jak będzie się powtarzać rozwalisz lapka, projektor i cokolwiek innego podpinanego do kompa. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez DawidS28 Temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi