motionMixxx Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Po uaktualnieniu do najnowszej wersji Firefox 18.0 przeglądarka za każdym razem po uruchomieniu sprawdza kompatybilność dodatków czy jest to normalne? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zresetuj Firefoxa. A jak nie pomoże to spróbuj http://blog.wasacz.net/2009/06/30/jak-wylaczyc-sprawdzanie-kompatybilnosci-dodatkow-w-firefoks/ Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dziekuje bardzo sam reset pomógł rozwiązać problem Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 PS wracajać do ów wersji liska odczuwam ze jest jakis niestabilny słabo buforuje do tego dziś wystąpił konflikt Adblock Plus i Serwisem YT a mianowicie gdy Adblock Plus jest aktywny to blokuje każdy materiał wideo na witrynie nigdy wcześniej nie miałem z Tym problemu czy jest jakaś rada? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 dziśwystąpił konflikt Adblock Plus i Serwisem YT a mianowicie gdy Adblock Plus jest aktywny to blokuje każdy materiał wideo na witrynie nigdy wcześniej nie miałem z Tym problemu czy jest jakaś rada? Jaki masz zestaw filtrów? Ja mam jedynie Easy List i nic na YouTube nie jest blokowane. Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Również posiadam podstawowy filtr Easy List ale musze wyłączyć blokowanie bo materiały nie są dostępne Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 wejdź na YouTube. LPM na ikone Adblocka > Otwórz listę blokowanych elementów i tam możesz wyłaczyć filtry. Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 dobra wylaczylem filtry dzieki sliczne:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi