Nikoguj Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam , zakupiłem grę Saints Row The Third Full. Pobrałem grę, chciałem zagrać lecz podczas włączania wyskoczył mi biały trójkąt i nic innego się nie dzieje. Mam aktualne sterowniki karty graficznej, sprawdzałem spójność plików, lecz gra dalej się nie włącza. A tutaj trochę o moim PC: http://www.sony.pl/product/vaio-seria-f/vpcf11z1e-bi Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
sam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 z tego co widzę to przede wszystkim procesor nie spełnia wymagań Odnośnik do komentarza
Nikoguj Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jejku kupować komputer za tyle kasy i gry nie działają. Odnośnik do komentarza
sam Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 No widzisz Problem jest w tym że kupiłeś nawet całkiem wydajną maszynę ale procesor jest procesorem typowo mobilnym o taktowaniu energooszczędnym czy jak to nazwać. Bardzo wydajny ale taktowania są bardzo niskie wręcz z netbooków a turbo boost to tylko dodatkowa technologia która podwyższa taktowanie ale w danych okolicznościach i czerpiąc z wolnego ramu. Przy zakupie następnego komputera radzę zajrzeć na jakieś forum na którym są ludzie którzy się na tym znają i pogadać z nimi odnośnie najlepszego wyboru Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi