weteranzr Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chciałem dziś wejść sobie na laptopika, lecz mam problem przy logowaniu na którekolwiek konto wyskakuje mi komunikat RunDLL wgsdgsdgdsgsd.exe Nie wiem co zrobić bo zdarzyło mi się coś takiego pierwszy raz. Jest to windows 7 home. Proszę o pomoc, a jeśli potrzeba jakiś informacji proszę nie krępujcie się i pytajcie. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Brakuje obowiązkowych logów Otl i Extras https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
weteranzr Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie mogę tego uruchomić ponieważ nie da się zalogować na żadne konto... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Wejdź w Tryb awaryjny lub Tryb awaryjny z obsługą Wiersza polecenia. Infekcja się nie uruchamia w takim stadium. Uruchom w linii komend OTL i podaj raporty. Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi