ziomus1233454 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Siema znalazłem na allegro bardzo fajną ofertę Kasperskiego na rok za zaledwie 15 zł Jest on w wersji box ale angielskiej no i mam pytanko : Czy będzie można go zaktywować w polskiej wersji programu ? czy zmuszony będę używać angielskiej ? oraz jak bym formatował system albo wymienił procka i płytę główna to bym go potem normalnie znowu zaktywował? czy nie dodadzą go do czarnej listy po tym ? bo mam w planach kupić za 2 mies nowego proca i płytę główną a Kasperskiego teraz bo chce mieć legalnego :-) a tak propo to czemu tak tanio to sprzedają ? gdzieś to można kupić jeszcze taniej ? a to link do tej aukcji : http://allegro.pl/kaspersky-internet-security-2009-2011-1-pc-1-rok-i1242402397.html brać czy lepiej nie? Odnośnik do komentarza
jankomuzykant Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Kupiłem kilka miesięcy temu takiego BOXa , klucz nie ruszył na Polskiej wersji Kisa, na EN działa. Odnośnik do komentarza
Michagusia Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Kaspersky z UK kosztuje tyle: http://www.kaspersky.co.uk/store Tak, że pewno to jakieś piraty Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nie wiadomo. Patrząc na komentarze ma wszystkie pozytywne, dużo tego nie ma, ale all pozytyw więc wcale nie muszą być piraty. Może ma dostęp do legal kluczy, jakieś źródło, czy kradnie i opyla dużo taniej. Może pracuje w Kaspersky Lab Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zobaczcie ceny produktów Kaspersky => TUTAJ Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Drogie te wasze skoro aż 120 zł! wygląda że ten Kasperski na allegro to legalny skoro niby box jakoś ma wysłać all w pudełku zafoliowane ... po czym to niby poznać mogę ze podrobiony albo coś? a oraz bym prosił o odp na inne pytania co niżej podane oprócz tego co z ta cena ;p Odnośnik do komentarza
CoUsT Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja proponuję Ci tą wersję: http://www.tech.wp.pl/antywirus.html Osobiście jej używam, jest ona legalna, jedynie dla osób z polski. Aktualizacje, pełne skany + bazy. Oczywiście możesz teraz używać tej 90-dniowej wersji, a później wziąć sobie tego Box'a, ale jak wolisz. Ja z mojego Kaspersky'iego jestem zadowolony. + jest to, że darmowa. Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tak jak masz na aukcji jest to pewnie wersja BOX ze sklepów z UK które się pozbywają starych wersji 2009 i dlatego można okazyjnie kupić i aktualizować do 2011 ale tylko ENG Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 aha spoko to najwyżej z wersją en będę kombinował a jak bym napisał do nich od Kasperskiego że bym chciał tego keya użyć w pl wersji ? Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To jest wersja box czyli powinieneś mieć możliwość przeinstalowania Kaspra ile tylko ci się podoba - klucz nie jest przypisany do kompa ani jego części A co ci support na to może poradzić co najwyżej powiedzą ci że mogłeś kupić polską wersję za 100+ zł Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ziomus - może na początek kup sobie słownik języka polskiego, bo kaleczysz go jak mało kto. Tego co wypisujesz czytać się nie da, ortograficznie, gramatycznie i składniowo piszesz jak 5-cio latek. W ten sposób pisząc to na forum onetu się nadajesz. Przepraszam pozostałych za offtop, ale to jest forum publiczne a starają się to czytać ludzie. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 dobra kupiłem tego Kasperskiego z tej aukcji jak key nie wejdzie do Polskiego trudno będę używać wersji angielskiej thx za all info można zamknąć ! Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ok i dostałem tego kasperskiego i powiem tak: NIe wkladałem płyty ani nic wpisałem koda z opakowania i działa w wersji PL więc jak by ktoś jest tym zainteresowany to niech kupuje bo wszystko wyśmienicie działa a tutaj foto co dostałem w paczce oraz że na polskiej sie zaktywował screen Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Widzę tam nalepkę "RESALE" co może oznaczać "NOT FOR RESALE" - czyli "nie do sprzedaży". Jednym słowem wydając to "naście" złotych nie jestem pewny czy możesz poświadczyć posiadanie oryginału. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No niestety jest taka nalepka ale przy kontroli co hmm powiem że dostałem wraz z kompem albo coś? a skoro to not for resale to skąd on to ma ? z kompami gratis dostaje czy jak ? a zresztą nalepkę tą not for resale zdejmę i co jak poznają oni czy to tak czy inaczej ^^ ? Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jacy : oni ? Przy jakiej : kontroli ? Ktoś Cię Ziomuś nieźle wkręcił :lol: Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Kontroli własnego sumienia, które zostało nabite w butelkę. Zresztą nie o to chodzi. Mówiąc poważnie - sprzedaż takich rzeczy nie jest legalna i ja osobiście bym czegoś takiego nigdy nie kupił (wyjaśnia się więc kwestia ceny). Co do tego skąd: takie wersje "not for resale" dostają np. pracownicy firm, dziennikarze do recenzji lub są używane do celów promocyjnych. Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dokładniej mi chodziło o kontrolę że jak by policja zapukała do drzwi i zaczęła sprawdzać^^ to czy by się przyczepili czy nie ;x no trudno to się w konia zrobiłem w tym ale dobra problemu nie będę robił poużywam już tego i tyle .. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Policja...bez nakazu prokuratorskiego nie ma prawa wejść do Twojego domu...no chyba,że ich sam ładnie zaprosisz A żaden prokurator nie wyda nakazu z powodu takich dupereli nawet jeżeli miałbyś zainstalowane 100 lewych KIS-ów Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ok to all wiem można zamknąć !! Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Policja...bez nakazu prokuratorskiego nie ma prawa wejść do Twojego domu...no chyba,że ich sam ładnie zaprosisz A żaden prokurator nie wyda nakazu z powodu takich dupereli nawet jeżeli miałbyś zainstalowane 100 lewych KIS-ów Przestudiuj sobie art. 217 § 1 i art art. 220 § 1 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks postępowania karnego (Dz. U. z dnia 4 sierpnia 1997 r.) to może dojdziesz do innego wniosku. A że to duperele to insza inszość. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 @Bonifacy...cytujesz mi regułki prawne...a ja miałem na myśli realia...a nie to co jest napisane w paragrafach...nie strasz chłopaka,że psy mu wjadą na bazę z powodu KIS-a(może tak to odebrał?) bo takie sytuacje się nie zdarzają Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wiem wiem marne szanse aby wbili racja chyba za takie gowno by nic nie zrobili xD ok można ZAMKNĄĆ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi