kerpal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, panowie poszukuję programu do obróbki wideo, czego konkretnie szukam ? : 1. W miarę łatwy do ogarnięcia 2. Dużo możliwości 3. Super by było jakby był po Polsku 4. Może być płatny jak i darmowy Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A co chcesz konkretnie obrabiać w plikach video? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dodawac jakieś animacje, przejścia, ogólnie robię filmiki z gier na androida, nagrywam na swoim htc i wrzucam na kompa, i tam chciałbym pododawac rozne rzeczy... i wrzucac na yt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Poczytaj ten magiczny temat https://www.fixitpc.pl/topic/14618-problem-z-instalacja-bibliotek-net-framework-4/ fascynująca lektura, chociaż polecam starszą wersję Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 YYYY ale po co mi to ? xd Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pisałeś, że może być płatny ale polski: http://www.adobe.com/pl/products/premiere-elements.html Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Z tego co wiem to jest masakrycznie trudny do opanowania... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ale za to umożliwia wszystko, co tylko zapragniesz. Nie korzystałem nigdy, ale np. do Photoshopa siadłem i zacząłem korzystać bez jakiejkolwiek ciężkiej nauki. Albo funkcjonalny, albo prosty. Tych dwóch cech na raz raczej mieć nie będziesz i sprawdza się to w każdej dziedzinie, nie tylko IT/informatyce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi