LikwidatoR Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, Słyszeliście o tym antywirusie w ogóle? Av-Compatarives postanowiło go przetestować i okazał się demonem wykrywalności 99.2% http://wwww.av-comparatives.org/images/stories/test/single/qihoo_aug2010.pdf AV z kosmosu osiąga znakomity wynik. Av-C nie pozwala o sobie zapomnieć ciekawymi wynikami. Z jakiego/ jakich silników ten produkt korzysta, czy może ma swoje? Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 W sumie ja się nie dziwię , on używa Bitdefendera CLICK Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki stary za info więc sprawa jasna. Dziwi mnie tylko to czemu Bd sprzedaje się na prawo i lewo bez ograniczeń i nawiązuje współpracę z raczkującymi firmami co nie mają jeszcze mocnej pozycji, bez renomy, trochę ryzykują na reputacji według mnie choć mają z tego korzyści finansowe, widocznie im to odpowiada Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Oprócz bitdefendera ma tez własna chmurke tak jak immunet w wersji pro 2 silniczki co do renomy to wejdź na chińskie forum o zabezpieczeniach jest to chyba najpopularniejszy antyvirek w chinach Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki stary za info więc sprawa jasna. Dziwi mnie tylko to czemu Bd sprzedaje się na prawo i lewo bez ograniczeń i nawiązuje współpracę z raczkującymi firmami co nie mają jeszcze mocnej pozycji, bez renomy, trochę ryzykują na reputacji według mnie choć mają z tego korzyści finansowe, widocznie im to odpowiada Likwi , kasa ... tylko kasa się liczy Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Oprócz bitdefendera ma tez własna chmurke tak jak immunet w wersji pro 2 silniczki co do renomy to wejdź na chińskie forum o zabezpieczeniach jest to chyba najpopularniejszy antyvirek w chinach Skąd się wzięła taka popularność, jak w żadnych znaczących testach nie bierze udział, no oprócz Vb bo na stronie widnieje jego certyfikat?? Przebija Risinga nawet? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Skąd się wzięła taka popularność, jak w żadnych znaczących testach nie bierze udział, no oprócz Vb bo na stronie widnieje jego certyfikat?? Przebija Risinga nawet? Trudno mówić o szerokiej popularności...może chodzi o to, że ktoś tam zrobił jakieś wstępne testy i wyniki były mocno zaskakujące? Rynek chiński obfituje w różne egzotyczne softy, o których prawie nic nie wiemy poza kilkunastoma może przykładami. A odnośnie reputacji BitDefendera...możliwe, że ktoś będzie miał firmie za złe, że "rozmywa" markę i reputację, ale z drugiej strony może wyglądać to tak - "Bitdefender? - skoro jest importowany do tak wielu programów, to musi być naprawdę dobry"...myślę, że niewielu użytkowników zastanawia się nad reputacją firmy - bardziej zwraca uwagę na samą nazwę i to ich przyciąga. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi