Stasiu Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam, otóż wczoraj działało wszystko normalnie nic się nie działo. Logowałem się bez problemowo na każdą stronke. Dzisiaj, jak włączyłem przeglądarke (google chrome) to wyskoczył mi komunikat: "Alert zabezbieczeń Informacje o cofnięciu dla certyfikatu zabezpieczeń dla tej witryny nie są dostępne. Czy kontynuować?" Dobra myśle, mało ważne. Wchodze np. na facebook'a (gdzie zawsze samo się logowało) i patrze, że musze się zalogować. No to wpisuje login/hasło wciskam "zaloguj" i nic, pojawia mi się znowu początkowe okienko facebook'a. Próbuje drugi raz - to samo, trzeci, czwarty itd. - znowu to samo. Wchodze na jakąś inną stronke gdzie od razu byłem zalogowany i znowu to samo, musze się ponownie zalogować. No to się loguje i niby działa, lecz podczas zmieniania wątku samo się wylogowuje. Ktoś wie co poradzić? Odnośnik do komentarza
Stasiu Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Już rozwiązałem problem. Zła data ustawiona w BIOS'ie Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie rozwiązałeś. Gdybyś rozwiązał - wymieniłbyś również baterię. Odnośnik do komentarza
Stasiu Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie wiem czy do końca rozwiązałem, ale działa. Wiem co było przyczyną. Otóż mój brat włączył stan uśpienia i nie umiał przywrócić do normalnego działania. Wyłączył po czym znowu włączył komputer i pojawiło mu się menu od BIOS'u, zmienił date (ustawiona była 01-01-2002) z tym, że nie wiedział, która kolejność (dd-mm, czy mm-dd) i zamiast ustawić na 5. stycznia ustawił na 1. maja. Wystarczyło to zmienić i działa wszystko poprawnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi