exik Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Która z tytułowych przeglądarek jest lepsza biorąc pod uwagę aspekty tj. - bezpieczeństwo - szybkość - obciążenie PC * ilość zajmowanego miejsca na PC po instalacji nie gra roli Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zainstaluj sobie jedną i drugą i sam oceń która bardziej odpowiada Twoim potrzebom. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Od siebie mogę polecić SRWare IRON przeglądarka bazuje na chromie ale jest lżejsza uzywam jej na moim przed potopowym PC z 256MB ram i daje radę Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 uzywam jej na moim przed potopowym PC z 256MB ram i daje radę Wszystko pięknie, jedno małe ale....przymiotnik przedpotopowy piszemy razem Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wszystko pięknie, jedno małe ale....przymiotnik przedpotopowy piszemy razem Dziękuje na następny raz będe wiedział Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Prezntowane poniżej testy dotyczące oferowanego bezpieczeństwa mają ponad rok, ale ostatnio powoływano się na nie na Wildersach, więc pewnie mają wciąż swoją rangę http://pl.scribd.com/doc/75194017/AccuvantBrowserSecCompar-FINAL Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opera. Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wybierz taką przeglądarkę,która ci odpowiada. Ja ze swojej strony mogę polecić Firefoxa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi