gregorr Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Co mam z tym zrobic i jak ? Mam już HWinfo Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Uruchamiasz HWiNFO, najpierw zaznaczasz Sensors i wciskasz Run, powiększasz okno i robisz zrzut ekranu. Potem robisz to samo, tylko dla Summary i pokazujesz zrzuty tutaj. Odnośnik do komentarza
gregorr Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zrzuty temperatur zrobione , ok 15 min po włączeniu Po około dwóch godz pracy temperatura CPU wachała się ok 80oC Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wyczyśc lapka bo temperatury za wysokie. A na przyszłość nie pisz że to komputer jeno lapek i podaj jaki model i marka. Ostatnio komp mi bardzo zmulił i dla tego proszę o sprawdzenie logów Odnośnik do komentarza
gregorr Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Tak to jest lapek HP Pavilion dv5 - sorry za wprowadzenie w bład . Po tym lapek działa już normalnie , po za grzaniem się musżę go odkurzyc . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi