majster1976 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ostatnio bardzo często zdarza mi się bład "ograniczenie lub brak łaczności" Pomaga windowsowskie napraw. Bład pojawia się gdy odchodzę od komputera. (nieaktywność myszy i klawiatury przez dłuższy czas). W opcjach zasilania mam ustawione wstrzymanie systemu na "nigdy", wyłcz monitor "nigdy" wyłacz dyski twarde "nigdy". System Windows Xp Home SP3 PL. Internet radiowy (karta LAN) Log z OTL: Uruchomienie gmera powoduje po pewnym czasie Bluescreen i restart lub (rzadziej) zawieszenie windowsa. Sytuacja powtarza się też w trybie awaryjnym. Gmer nic nie wykazuje. Udało mi się skopiować log przed restartem: LOg z RootRepeal (tu nie było problemów): Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie ma tu co szukać infekcji. Logi jej nie wykazują. Pierwszy podejrzany - ZoneAlarm. Pozbądź się go i sprawdź. Temat idzie do Sieci. Odnośnik do komentarza
majster1976 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Faktycznie to chyba Zone Alarm. Dzięki. Przy okazji, jaki firewall byście polecili? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Osobiście polecam Online Armor Free Edition. Sprawdź, może nie będzie sprawiał problemów. Odnośnik do komentarza
majster1976 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dziękuję jeszcze raz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi