RangoBlackPL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam mam problem z nieznanym źrodłem dźwięku które na mikserze oznaczone jest jako "nazwa niedostępna" lecą tam jakieś dziwne odgłosy a czasem radio. Prosiłbym o szybką odpowiedz i pomoc Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No i kurna znalazles http://www.sseti.pl/ . Czym predzej dzwon, albo pisz maila do nich bo nagrode zgarnie ktos inny. Ty patrz oni latami szukaja na tysiacach komputerow maja dane, a u Ciebie po sylwku taki fart. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mam problem z nieznanym źrodłem dźwięku które na mikserze oznaczone jest jako "nazwa niedostępna" lecą tam jakieś dziwne odgłosy a czasem radio. A gdzie stoi komp? Może coś zbiera dodatkowego a ty histeryzujesz? W sumie pomysł Marka z SETI nie jest zły Odnośnik do komentarza
RangoBlackPL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Chodzi mi o to że może być to trojan ZeroAccess i czy ktoś umie to naprawić ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Chodzi mi o to że może być to trojan ZeroAccess i czy ktoś umie to naprawić ? Trojan to wątpliwe. Ale naprawić można spróbować znając logi. Odnośnik do komentarza
RangoBlackPL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Trojan to wątpliwe. Ale naprawić można spróbować znając logi. Jak się sprawdza logi ? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 A czytać umiesz? https://www.fixitpc.pl/forum-8/announcement-4-zakladanie-tematu-pomocne-raporty-i-informacje/ Odnośnik do komentarza
RangoBlackPL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dobra już sobie poradziłem programem ComboFix naprawde świetny program do tego typu wirusów Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Podejrzewam co to mogło być zapewne bootkit whistler/black internet dobrze zapamiętałem dziada. szczerze mówiac ciarki mnie przechodzą jak widzę takie tematy sam o mało zawału nie dostałem jak usłyszałem odgłosy gadania w głośnikach naszczęście okazało sie że na palringo ktoś nadał wiadomość głosową. Autorze jezeli jest możliwość załącz log z Combofixa nowy z Kaspersky tdss killer(ustawienia skip) i z OTL Odnośnik do komentarza
JediBirdx Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja mam takie coś że albo jak by amerykański teleturniej albo coś po arabsku gadają Wczoraj to się zaczeło Wie ktoś może jak się tego dziadostwka pozbyć ? Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 skan antyrootkit TDSS killerem i logi z OTL do działu pomocy doraźnej "audycje radiowe" to typowa oznaka whistlera a'ka black internet do tego w menedźerze głośników niby niektórzy widzieli jakieś nieznane źródło czy coś takiego nie testowałem u sibie na VM rootkitów więc ci dokładnie nie powiem Symptoms - Internet Explorer opens with ads randomly - Windows keep minimizing - Your computer sound will keep turning up and down randomly - You will hear the clicks of pages being browsed in the background - Visiting websites might not work yupi mój 200 post Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi