bandi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam, Od jakiegoś czasu co chwile otwierają mi się same nowe karty w Chrome z stronami internetowymi z jakimiś płatnymi grami reklamami kasynami. Nie jestem pewien czy nie trwa już dłużej niż 30 dni( uruchomiłem skanowanie z zaznaczona opcją - młodsze niż 30 dni) Avast i Kaspersky Online nic nie znalazł. Podczas skanowania OLT nie mógł przeskanować uszkodzonych plików. CHkdsk uruchamiany wcześniej kilka razy i nadal informacja o uszkodzonych plikach na dysku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Jacek Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) 1. Odinstaluj Babylon Chrome Toolbar, Babylon toolbar, Browser Manager, IB Updater 2.0.0.533, TUTO4PC 2. Użyj AdwCleaner. Kliknij w nim Usuń. Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner[s1].txt 3. Następnie uruchom OTL ponownie, tym razem kliknij Skanuj. Pokaż nowy log OTL.txt. Po wykonaniu tego wszystkiego problem powinien zniknąć, więc już będziesz mógł spokojnie, bez nerwów, czekać aż powróci z urlopu @Picasso, albo @Landuss (nie wiem, kiedy) i poda dalsze, kosmetyczne zalecenia. Edytowane 13 Lutego 2013 przez picasso 13.02.2013 - Temat zamknięty z powodu braku odpowiedzi //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi