exik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czy to prawda, że od jakiegoś czasu musi być Imię i Nazwisko, już się nie da zrobić z nickiem? Bo próbowałem dzisiaj utworzyć konto ale zniesmaczyła mnie niemoc stworzenia nicku o charakterze pseudonimu i chciałem się spytać czy faktycznie wprowadzili takie zmiany czy coś źle robię PS. Przepraszam jeśli zły dział ale nie wiedziałem w jakim zadać. Proszę nie usuwać ewentualnie przenieść jak coś Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak masz na gmailu konto to jest ono powiązane z YT, a na YT w prawym górnym rogu masz opcje dotyczące twojego konta. Musisz kliknąć na Mój Kanał i przekieruje cię to do apletu tworzenia kanału, przy twoim imieniu i nazwisku będzie dostępna opcja zmiany nazwy na dowolną. Odnośnik do komentarza
exik Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki Edytowane 3 Stycznia 2013 przez DawidS28 Zamykam jako rozwiążany. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi