Rodzynek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam otóż mam mały problem nie moge otworzyć pliku bat dokładnie uruchomić pisze System windows nie może odnaleźć pliku C:\Users\Michu\Desktop\Gotowy_server.by_grzegorz2047_ver_1.4.6_Paintball/start dla win 64 bit java 7.bat". upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Dla informacji mam Jave 7 64 bit. @ECHO OFF echo paczka stworzona przez grzegorza2047 SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar PAUSE To jest zawartość. http://screenshotuploader.com/s/01/oj2v1ek-r Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A co to ma do diagnostyki infekcji? To dział pomocy doraźnej, w którym leczy się infekcje. Przeczytaj łaskawie zasady działu A teraz do rzeczy. Daj screena z zawartością tego folderu. I przeklej co jest w środku tego pliku (PPM > Edytuj). Pozdro. Odnośnik do komentarza
Rodzynek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Hmm. Zawartość standardowa dla Bukkita. To może spróbuj usunąć kropki z nazwy folderu (Gotowy_serwer... zmień na coś krótkiego). I spróbuj użyć Uniwersalny start.bat z folderu. Jeśli to nie zadziała wklepiesz zawartość ręcznie w CMD. Pytanie, czy inne BAT-y (nie z tego folderu) odpalają? Odnośnik do komentarza
Rodzynek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie odpalają inne baty :/ i to tez nie działa. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zmień rozszerzenie pliku na *.cmd. Powinno pójść. A jeśli chodzi o te baty... nie mam pomysłów. Jak coś mi wpadnie do głowy to dam znać. Od biedy możesz wrzucić logi z OTL... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi