kulej84 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam, Piszę w imieniu sąsiada, który jest laikiem odnośnie komputerów. Ja wiem troszkę więcej ale i tak potrzebuję Waszej pomocy. Ostatnio mój sąsiad załapał wirusa "policyjnego", który zablokował mu komputer. Chyba program avast usunął tego wirusa bo teraz po włączeniu kompa wyskakuje komunikat o błędzie przy uruchamianiu pliku wgsdgsdgdsgsd.dll. W załączniku przesyłam logi z jego komputera i proszę o pomoc w całkowitym usunięciu resztek wirusa. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Interesant Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ... W autostarcie (START->PROGRAMY->AUTOSTART) "wisi" skrót usuń go. Odnośnik do komentarza
kulej84 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam ponownie, Kierowałem się jednak pomocą kogoś innego i do OTL'a wkleiłem poniższy tekst: :Files C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.pad C:\Users\Marek\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\runctf.lnk C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.js :commands [emptytemp] Pomogło Komunikat o błędzie już się nie wyświetla. W załączniku log. Proszę o dalsze instrukcje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Nowy log jest zupełnie nieczytelny. Pobierz załącznik i sprawdź = wszystkie linii sklejone razem. Poproszę o nowy log OTL. Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Wadliwy załącznik usunięty. Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi