lukasz8 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Systemu nie można uruchomić prawidłowo ani w normalnym trybie, ani awaryjnym, więc nie wykonano skanowania programem antywirusowym. Brak tez skanu z GMERa. Komputer uruchomiono zgodnie z informacjami zawartymi w temacie "Diagnostyka infekcji na niestartujących Windows", z płyty Reatogo i wykonano skan OTL (pliki w załączeniu). OTL.txt Extras.txt Odnośnik do komentarza
lukasz8 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ja nadal czekam na pomoc. Użyłem na szybko, po przejrzeniu kilkunastu wątków, w miarę (według mnie) bezpiecznego skryptu, aby przywrócić system do działania. Teraz należałoby to jeszcze porządnie wysprzątać, więc nadal proszę o pomoc. :OTL O4 - HKLM..\Run: [] File not found O4 - HKLM..\Run: [ApnUpdater] C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe (Ask) :Files C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\netdislw.js C:\Documents and Settings\DGaz\Menu Start\Programy\Autostart\runctf.lnk C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\netdislw.pad :Commands [emptytemp] Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Temat wysprzątany. Przypominam zasady działu: KLIK. Użyłem na szybko, po przejrzeniu kilkunastu wątków, w miarę (według mnie) bezpiecznego skryptu, aby przywrócić system do działania. Teraz należałoby to jeszcze porządnie wysprzątać, więc nadal proszę o pomoc. Skoro robiłeś zmiany, proszę o nowy log z OTL z dziś, który ma udowodnić co zaszło. Raport z OTL a nie OTLPE. . Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi