Prz3m01299 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 komp. zablokowany przez "ukash" win. XP Bardzo proszę o pomoc, Z góry bardzo dziękuje OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Logi wykonane z poziomu złego konta, czyli wbudowanego w system Administratora (to konto nie było nawet aktywne przed akcją) a nie użytkownika: Computer Name: WALISZKA-PC | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. To oznacza limitowaną widoczność. Logi muszą być robione z poziomu właściwego konta. 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.pad C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.js C:\WINDOWS\tasks\SpeedUpMyPC.job C:\WINDOWS\tasks\spmonitor.job :Reg [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Winmgmt\Parameters] "ServiceDll"=hex(2):"%SystemRoot%\system32\wbem\WMIsvc.dll" :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart. Opuść Tryb awaryjny i zaloguj się na właściwe konto. 2. Przez Panel sterowania odinstaluj adware AVG Security Toolbar, SpeedUpMyPC. 3. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj. . Odnośnik do komentarza
Prz3m01299 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dziekuje za pomoc. Zawolalem informatyka i mi tez pomogl Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A ja jednak poproszę o nowe logi OTL z opcji Skanuj, które przedstawią co zostało zrobione. Odnośnik do komentarza
Prz3m01299 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 prosze OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Część z adware nadal nie wykonana. Ale zanim do tego przejdę = Log nadal zrobiony z konta Administrator a nie użytkownika: Computer Name: WALISZKA-PC | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. Mówiłam wyraźnie: logowanie na właściwe konto. Następnie: to ten sam log co w innym temacie (KLIK) Co to ma znaczyć? Problem na tym samym systemie? . Odnośnik do komentarza
Prz3m01299 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie mogę zrobic logów z "normalnego" konta bo jest problem ktory odnosi sie do tego tematu fixitpc.pl/topic/15568-aktywacja-systemu-windows/ Tak to jest problem na tym samym systemie ;/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Na razie powstrzymuję się od dalszych działań. Logi są z nie tego konta co należy, czyli mało wiarygodne dane. Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi