Rafael Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie zakładek, które można zamieścić na pasku zakładek w Firefoxie. Posiadamskomponowany pasek zakładek jak na zdjęciu poniżej. Jak widać każda z zakładek ma przypisaną domyślnie grafikę, dzięki której jestem w stanie odgadnąć co to jest. Uprzedzam, że nie chcę mieć na pasku wpisanych nazw zakładek, chodzi mi tylko o taką graficzną formę. W dwa czerwone kółeczka objąłem dwie zakładki, które nie otrzymały "same z siebie" graficzki po dodaniu na pasek (pozostałe same z siebie zamieniły się w odpowiednie graficzki). I teraz moje pytanie - czy można w jakiś sposób zmienić te grafiki na wybrane przez siebie ? Chciałbym zmienić tylko te dwie, reszta mi odpowiada. Jeśli można, jaki plik graficzny mam zastosować, o jakich rozmiarach, rozszerzeniu ? Jak to zrobić ? Dzięki za odpowiedź ! Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja korzystam z addona do firefoksa. https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3176/ Odnośnik do komentarza
Rafael Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki za info, zainstalowałem, pomogło ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi