jjj Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam, przy przeglądaniu stron komputer złapał wirusa podszywającego się pod policję. po odłączeniu od sieci działa w trybie awaryjnym. w zwykłym trybie jest zablokowany. avast w wersji z dzisiejszego popołudnia nie wykrywa wirusów. przesyłam logi OLT. mam nadzieję że przerwa świąteczna nie trwa zbyt długo u Was z góry dziękuję za pomoc OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
jjj Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Avast nie dał rady. spróbowałem Kaspreskiego zgodnie z instrukcją umieszczoną tu jako Metoda I http://www.maxkomputery.pl/komputerowy-newsletter/blokada-komputera-przez-policj-trojan.html ściągnięta wersja nie znalazła wirusa, ale po update znalazł, usunął i narazie komp działa Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Skoro były modyfikacje, poproszę o świeży zestaw logów OTL, który zweryfikuje co zrobiono i czy kompletnie. Edytowane 18 Lutego 2013 przez picasso 18.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi