Crankees Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Podczas przeglądania internetu natknąłem się na wirusa podobnego (działaniem) do Ukash'a. Nagle pojawiła mi się tapeta i nic więcej nie mogę zrobić. Ctrl+Alt+Delete działa, jednak nie można wejdź z menadżera zadań. Poniżej logi. /Edit: Jako, że szybko potrzebowałem sprawnego komputera. Sam napisałem komendę. Jednak przed jej napisaniem ręcznie usunąłem plik wgsdgsdgdsgsd.dll. Wstawiam też log po wykonanej akcji. Prawdopodobnie to była wina braku antywirusa, jednak skończyła mi się wersja testowa KIS 2013, a nie mogę nigdzie znaleźć cracka do niej. Chyba, że znacie jakiś dobry darmowy antywirus, który nie zamuli komputera. :FilesC:\Users\Jadzia\wgsdgsdgdsgsd.dll C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.js C:\Users\Jadzia\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\runctf.lnk C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.pad :OTL DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- System32\drivers\rdvgkmd.sys -- (VGPU) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- system32\drivers\tsusbhub.sys -- (tsusbhub) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- System32\drivers\synth3dvsc.sys -- (Synth3dVsc) :Commands [emptytemp] Extras.Txt OTL.Txt OTL po.Txt Odnośnik do komentarza
Crankees Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Odświeżam. Chciałbym się dowiedzieć czy napisałem dobrą komendę. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Napisałeś dobry skrypt. w uzupełnieniu Uruchom OTL i wklej :OTL O4 - HKLM..\Run: [] File not found Zresetuj system i uzyj opcji Sprzątanie w OTL. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi