picasso Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W procesach nie ma chrome.exe? Jak ten błąd jest sformułowany? Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tam nie ma żadnego komunikatu (na pulpicie). Po prostu nie mogę dać "wklej" prawym przyciskiem myszki, gdy kopiuję podany przez Ciebie plik.. Chyba że coś źle zrozumiałam i nie tak to powinnam zrobić... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie wiem o co tu chodzi. Podświetl plik i z klawiatury CTRL+C, na Pulpicie CTRL+V. Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Spróbowałam kilka razy, niestety też się nie da. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie rozumiem dlaczego nie działa zwyczajne kopiowanie. A co się stanie jeśli: podświetlisz plik i przytrzymasz prawym, jednocześnie ciągnąć plik poza okno eksploratora na Pulpit (wtedy powinno się pokazać menu z opcją Kopiuj tutaj). . Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wygląda na to jakby ten plik był nieaktywny i dlatego nie da się skopiować (gdy robię którąkolwiek z opcji kopiowania to nic się nie pogrubia, nie zaznacza itp).... Albo coś źle robię... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To spróbuj z linii komend. Start > w polu szukania wpisz cmd > wklej komendę: copy "C:\Users\Roma\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences" C:\Users\Roma\Desktop\Preferences Sprawdź czy na Pulpicie pojawił się plik Preferences. . Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Udało się. Plik ma tylko 13kb, więc może nie ma potrzeby go hostować gdzieś na jakiejś stronie tylko załączę jako plik? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie chodzi o rozmiar, lecz typ pliku. Nie załączysz, bo nie dopuszczam w załącznikach plików bez rozszerzeń. Dlatego proszę o hosting zewnętrzny. Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ok, rozumiem- zmyliło mnie, ze wgrywałam inne pliki. Poniżej link: http://www.sendspace.pl/file/9f9bcba01acaacfe32c816d Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 1. Usuń z Pulpitu plik Preferences. Przesyłam zedytowany plik zapakowany do ZIP: KLIK. Wypakuj na Pulpit. 2. Zamknij Google Chrome i upewnij się, że w tle nie działa proces chrome.exe. Start > w polu szukania wpisz cmd > wklej komendę: copy C:\Users\Roma\Desktop\Preferences "C:\Users\Roma\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences" 3. Uruchom Google Chrome i sprawdź czy nie ma żadnego błędu. 4. Zrób nowy log z OTL dowodujący zmiany, ograniczony do: tylko opcję Rejestr ustaw na Użyj filtrowania, wszystkie inne opcje na Brak + szukanie plików na Żadne i klik w Skanuj. . Odnośnik do komentarza
Roso Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam po długiej nieobecności Wykonałam wszystkie polecenia. Mam pytanie - po wklejeniu komendy w czarne okienko systemu pokazała mi się odpowiedź:" Nie mozna odnalezc okreslonego pliku"- czy tak powinno być? Poniżej załączam także skan z OTL- wykonany wg instrukcji. Dziękuję za ciągła pomoc i pozdrawiam OTL.Txt skan 30.03.2013..txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Wykonałam wszystkie polecenia. Mam pytanie - po wklejeniu komendy w czarne okienko systemu pokazała mi się odpowiedź:" Nie mozna odnalezc okreslonego pliku"- czy tak powinno być? Nie. To oznacza, że zadanie podmiany pliku w ogóle się nie wykonało (czy na pewno pobrany plik został rozpakowany i umieszczony wprost na Pulpicie a nie w jakimś folderze na Pulpicie?). Poświadcza to log z OTL, brak pożądanych zmian. Ponadto nowe śmieci zainstalowały się, czyli Ask Toolbar (we wszystkich przeglądarkach). 1. Odinstaluj Ask Toolbar + Ask Toolbar Updater. Po tym wyczyść Firefox: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. Popraw przez AdwCleaner (opcja Usuń). 2. W związku z trudnościami edycyjnymi preferencji Google Chrome proponuję to załatwić radykalniej: wyksportuj z Google Chrome zakładki, odinstaluj całkowicie Google Chrome (przy deinstalacji potwierdź usuwanie danych użytkownika), zainstaluj na czysto Google Chrome. 3. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj. . Edytowane 19 Maja 2013 przez picasso 19.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi