ahriman Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Niedawno kupiłem laptopa działał świetnie ale nagle spadła wydajność, jest to szczególnie odczuwalne w grach. Przeinstalowywałem sterowniki do karty graficznej lecz niewiele to pomogło. Podejrzewam że może być to spowodowane kopiowaniem danych ze starego komputera. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Logi są czyste, brak infekcji. Temat przerzucam do bardziej odpowiedniego działu. A jak to spowolnienie się objawia? Opisz dokładniej. Widzę tutaj zainstalowany ESET. Niewykluczone, że może mieć coś wspólnego ze spowolnieniem. Radzę na próbę odinstalować i sprawdzić efekty. Odnośnik do komentarza
ahriman Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Podczas grania ilość fps skacze z dużej wartości do nagle kilkunastu zmiana ustawień jakości grafiki nie pomaga zbytnio, wcześniej tego efektu nie miałem. Spróbuję jeszcze z tym Esetem. Dzięki za zainteresowanie. Może być to spowodowane zainstalowaniem Virtual Box'a? Problem rozwiązany, winny był VirtualBox. Macie jakieś pomysły co zastosować zamiast niego? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi