DawidS28 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 http://podlaska.poli...hp?page=1&id=18 No cóż. Zastanawiałem się, czy to nie jest artykuł wrzucony przez jakiegoś sfrustrowanego pracownika policji, ale widać nie... EDIT O, wymienili zawartość linka. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jeżeli to Podlaska Policja to przypuszczam że artykuł powstał w związku ze słynną akcją firmy GreenStar we współpracy z kancelarią prawną ProBono, nazwy podałem jakby ktoś był zainteresowany, ale chyba już wszyscy o tym słyszeli, kilkanaście tysięcy osób podejrzanych nie mogło przeminąć bez echa. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Z baby ubranie Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ... swojej wyłącznie. Inaczej zostaniesz oskarżony o molestowanie Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 to przecież oczywiste jest Udostępnianie jest ble ale samo pobieranie gut Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Już po artykule nie ma śladu. EDIT: Zapomniałem że google wszystko pamięta Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi