wieslaw531 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Komputerkom braku BSOD`ów, gierkom działania na maksa, żadnego mulenia i pełnej sprawności. A ponieważ od dwóch dni żyjemy w nowym świecie życzę i proponuję wszystkim, którym zdarzyły się jakieś potyczki na forum aby skutecznie udało Wam się zresetować własny RAM. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Podziekowania i najlepsze zyczenia bozonarodzeniowe: One shaining start to make the world bright, One infant child on that wonderful night, one little prayer fo those we held bear. To bless You at Christmas and all through the year. A ja zycze Nam wszystkim ktorzy sie spotykamy na forum zebysmy w nadchodzacym roku nie powtorzyli bledow ktore z uporem stracenca powtarzamy od kilku lat. Zamiast TV zycze ksiazek i Sieci i prawa do normalnosci. Kaczakkkk Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 I ja też życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Nie wiem co jeszcze napisać, ale wszystkiego, co najlepsze Wam życzę Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Koty. Koty są miłe. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Gwiazdki najpiękniejszej, choinki wysokiej i zielonej, przepięknych prezentów pod choinką, i dobrego Nowego Roku. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, niech będzie to dla Was spokojny niezapomniany czas bez pośpiechu i trosk. Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie przejmuj się drobiazgami, żyj i ciesz się tym co "tu i teraz", aby zdrowie było... I tego wszystkim Wam serdecznie życzę :-) Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Życzę wszystkim użytkownikom fixitpc.p zdrowych,pogodnych,radosnych świąt i bogatego gwiazdora Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 On behalf of picasso and me we like to wish all members and visitors a merry Christmas! Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jeszcze trwaja Swieta wiec w imieniu wszystkich gadajacych ludzkim glosem zycze naj, naj. P.S. specjalne podziekowania dla DawidS28 za zdjecie bratanka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi