DimmerNickel Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam mam taki problem z dźwiękiem w komputerze sterowniki sa zainstalowane komputer niby dzwiek widzi ale go nie ma sterowniki mam najnowsze wgrane nie wiem juz co mam zrobic;/ nie wiem o co chodzi z tym multimedia audio controller Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 podaj specyfikację kompa Odnośnik do komentarza
DimmerNickel Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 podaj specyfikację kompa Płyta główna: Asus M4A88T-V EVO Series Karta graficzna zintegrowana ATI HD 4250 Procesor: AMD Athlon II X4 640 Karta dzwiekowa zintegrowana od realteka Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 nie wiem juz co mam zrobic masz zrobic log sprzetowy z programu Hwinfo. komputer niby dzwiek widzi ale go nie ma widzi niby jak ? Nie ma o czym dyskutowac bez informacji o calej platformie, a to dokona sie przez loga wlasnie. Odnośnik do komentarza
DimmerNickel Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 masz zrobic log sprzetowy z programu Hwinfo. widzi niby jak ? Nie ma o czym dyskutowac bez informacji o calej platformie, a to dokona sie przez loga wlasnie. masz moze gg albo skype bo na skype bys widzial mój ekran i bysmy szybciej do tego doszli Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi