student Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mam preinstalowany system i kod rejestracyjny to: RD...-...2B-FJT...-...GB-GC... Kod na naklejce to: HV...-...6H-JFP...-...XB-X9... czy jak będę reinstalować (błąd przy dezinstalacji FileMedic Antivirus 2012) go to mam użyć kodu z naklejki? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Klucz systemu to klucz producenta. Ten na naklejce zostanie odrzucony. Dopiero telefoniczna aktywacja go uruchomi. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam preinstalowany system i kod rejestracyjny to: Podaj gdzie go odczytałeś. Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Podaj gdzie go odczytałeś. z rejestru Odnośnik do komentarza
diox Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zrób log z MGADiag i zobacz, czy klucze są inne, tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 RDJXR-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx XXXXX-OEM-8992752-30004 Windows starter dla ACER/GATEWAY/PACKARD Prawidłowy klucz SLP - do użycia z właściwym plikiem licencji (*.XRM-MS). Jeżeli sprzęt posiada fabryczny nośnik recovery to powinien zainstalować się z tym właśnie kluczem. Klucz stosowany przy produkcji komputerów ze względu na wygodę tego rozwiązania, zawsze warto stosowanie tą metodę ze względu na prostotę mechanizmu aktywacyjnego. W przeciwieństwie do klucza na naklejce który to jako licencja COA prawdopodobnie będzie wymagał aktywacji telefonicznej. pzdr Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 na chwilę obecną wykorzystuję partycję recovery system jak dla mnie nie odzyskał pełnej sprawności jak kiedyś (nie maiłem gdzie zgrać plików więc wybrałem opcję z zachowaniem danych użytkowników z katalogów USER do katalogu c:\Backup Kod z naklejki to COA piszę to na niej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi