Danieloski Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam. Dziś rano miałem niewątpliwą przyjemność po raz drugi już gościć na moim ekranie monitora "Polską Policję". Przywracanie systemu pomogło i tym razem. Również i w tym przypadku wykonałem czynność zleconą mi na tym forum poprzednim razem, mianowicie: "Nie wszystko zostało usunięte. Jeszcze ten plik przez SHIFT+DEL skasuj: [2012-11-06 20:46:08 | 083,023,306 | ---- | M] () -- C:\ProgramData\dsgsdgdsgdsgw.pad" identyczny plik znajdował się w katalogu i tym razem. Panda Cloud Cleaner tym razem nie wykrywa nic. Żadnych objawów niepokojących nie ma. Jednak mimo wszystko, dla pewności, odinstalowałem Daemona, uruchomiłem ponownie komputer i wykonałem wszystkie obowiazkowe logi. Prosze o analizę i informacje czy rzeczywiście jest czysto OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 W logach nie widać aktywnej infekcji i niczego podejrzanego. na przyszłość jednak nie wzoruj się na podobnych tematach. Infekcja ta może mieć różne rodzaje i inne obiekty do usuwania, a to że akurat u Ciebie było podobnie to przypadek. Wykonaj finalizację: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Danieloski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dziękuję za pomoc. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi