kasownik Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam! Jest komp z Win 7. Instaluje adobe reaer XI wersja PL (3 razy sciagana) Po uruchomieniu readera okazuje sie, ze gada po angielsku Co moze byc nie tak? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A pobierałeś AR 11 stąd => http://get.adobe.com/reader/otherversions/ ? Odnośnik do komentarza
kasownik Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Tak, dokladnie, windows 7, polski i wersja 11 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A nie ma tam gdzieś w menu > Option Languages? Musi być. Szukaj Kasownik, a jak nazywa się instalka którą pobrałeś Bo u mnie jak chce pobierać to jest AdobeRdr 11000_pl_PL.exe Odnośnik do komentarza
kasownik Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie ma nigdzie takiej opcji. Moj plik nazywa sie AdbeRdr11000_pl_PL.exe, wiec prawie jak Twoj. Teraz mam ten sam problem na drugim komputerze. Zauwazylem rowniez, ze w Total Commanderze, menu jest rowniez po angielsku, ale jak wejde w opcje, to sa po polsku Dopisane potem: Ciekawe, na drugim komputerze, programy po reinstalacji dzialaja juz dobrze, ale na pierwszym adobe dalej po angielsku gada Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To chyba bedzie problem z językiem systemu. Sprawdź panel sterowania > Region język w Totalcommanderze mozesz ustawić język > Konfiguracja > Ustawienia > Język Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 @kasownik jesteś absolutnie pewien, że pobrałeś polską wersję językową? Bo domyślnie na stronie adobe jest tak: Sam się na to nabrałem Dzięki tobie mam go teraz po polsku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi