Aeny Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Czesc ludziska Od razu zaznaczam, że z kompem póki co mam wszystko w porządku (przynajmniej na pierwszy rzut oka) Niemniej jednak nie wierzę, że nie mam na nim żadnego ustrojstwa, którego powinnam sie pozbyć w ramach świątecznych porządków. W związku z tym chcę prosić Was o pomoc przetrzepaniu mojego kompa pod względem wszystkiego (spyware, adware, trojanów, rootkitów i tego typu podobnego badziewia). Na początek podajcie mi proszę jakie logi chcecie, bo podejrzewam ze samo OTL nie wystarczy. Posiadam Win7 x64 Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
htw Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 jeśli mogę swoje 3 grosze to ( jeśli raczej nie powinien sie wypowiadać to skasujcie tego posta ) Jeśli nie masz problemów zainstaluj sobie jakiś skaner na żądanie wykonaj pełny skan, powywalaj paski narzędziowe, zaktualizuj system oraz cały sofcik ( Java Flashe ) zapodaj jak chcesz dodatkowo TFC ( on wszystko ładnie wywala ) a jak coś znajdziesz tzn jeśli coś skanery znajdą niepokojącego to sie podziel obawami, takie chuchanie i dmuchanie jest trochę IMHO pozbawione sensu . btw wszystko masz na forum w odpowiednich działach wiec trzeba tylko poczytać Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Na początek podajcie mi proszę jakie logi chcecie, bo podejrzewam ze samo OTL nie wystarczy. Posiadam Win7 x64 Zasady działu są jasne jakie raporty aplikują się dla systemu x64: KLIK. Edytowane 1 Lutego 2013 przez picasso 1.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi