Shizuma Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, w poprzednim poście pisałam, że nagle przestał działać mi komunikator gg 11. Zaczęłam więc używać wersji 10.5, która dziś nie chce się włączyć zupełnie tak, jak 11. Co może wykańczać mi komunikatory? Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Najlepiej pozbądź się klienta GG z systemu (zamula, pożera zasoby, wyświetla reklamy), i zmień na coś lżejszego (np. WTW). KLIK A jeśli tak bardzo chcesz się dowiedzieć co wykańcza GG, to podaj przynajmniej logi z OTL - jasnowidzem nikt tu raczej nie jest. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 peter2012, raporty z OTL już są: https://www.fixitpc.pl/topic/14755-niedzialajace-gadzety-systemu-i-gadu-gadu-11/ Odnośnik do komentarza
Shizuma Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dodam, że po próbie uruchomienia gg10 wzrasta gwałtownie użycie CPU i pamięci RAM. Po dłuższym czasie zaś pojawia się takie okno <skan> GG11 nie reaguje w żaden sposób. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A czy nie prościej będzie zrezygnować z GG na rzecz AQQ? Malwarebyts wykrywa GG jako adware, kto wie jak bedą go interpretować inne programy zbezpieczające. Wystarczy zrobić kopię kontaktów i zaimportować do AQQ. http://www.aqq.eu/ Odnośnik do komentarza
Shizuma Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Szczerze mówiąc, wolałabym pozostać przy GG, choć w tej chwili to trudne z powodu niedziałania. Przez lata użytkowania GG, niechętnie przerzucę się na coś innego. Poza tym to, że komunikator przestał działać obawiam się, że może wynikać z jakiegoś problemu w systemie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 wolałabym pozostać przy GG, choć w tej chwili to trudne z powodu niedziałania. Przez lata użytkowania GG, niechętnie przerzucę się na coś innego. Głowa do góry zmiana komunikatora nie jest skomplikowana a może uratować Ci dupsko. Zrób tylko w GG kopię kontaktów. bez problemu zaimportyjesz ją do AQQ. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi