MaleDoswiadczenie Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, mój problem polega na tym, iż nie mogę zmienić aktualizowania systemu tak, aby tego nie robił. Wchodzę w Panel Sterowania -> System I Zabezpieczenia -> Windows Update -> Zmień Ustawienia. Następnie w oknie Aktualizacje ważne powinno się dać rozwinąć tę listę, niestety ja nie mogę tego zrobić i tu jest mój problem. Czy da się jakoś rozwiązać ten problem bez załączania raportów OTL czy muszę takowy dostarczyć? PS. mam konto jako administrator Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Następnie w oknie Aktualizacje ważne powinno się dać rozwinąć tę listę, niestety ja nie mogę tego zrobić i tu jest mój problem. Czy to oznacza, że przycisk jest zszarzony? Start > w polu szukania wpisz regedit > z prawokliku Uruchom jako Administrator i sprawdź czy masz taki klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate Jeśli tak, to go skasuj i zresetuj system. . Odnośnik do komentarza
MaleDoswiadczenie Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak, przycisk był zszarzony na szczęście po wykonaniu powyższej instrukcji pomogło. Dziękuję. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi