sumzor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na stronie http://www.porady.or...lpit-windows-7/ znalazłem instrukcję jak utworzyć w obszarze szybkiego uruchamiania Windows 7 ikonę pokaż pulpit znaną z xp.Instrukcja ta jest potwornie zawiła [jestem przekonany,że można to zrobić prościej ale jak?].Chodzi mi o spsób przeniesienia ikony z pulpitu na pasek szybkigo uruchamiania po lewej stronie obok menu start[utworzyć ikonę na pulpicie potrafię] Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Czego nie rozumiesz w tej instrukcji? Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Czy droga do umocowania ikony w obszarze szybkiego uruchamiania musi być tak skomplikowana?Czy nie można mając utworzoną ikonę na pulpicie w prostszy sposób umocowac ją na pasku [metoda złap upuść nie chce działać to sprawdziłem] Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Czy nie można mając utworzoną ikonę na pulpicie w prostszy sposób umocowac ją na pasku [metoda złap upuść nie chce działać to sprawdziłem] No tak sie nie da. Ja wiem czy to jest skomplikowane....2 minuty roboty z przerwą na szybką kawe Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Do autora. Czy masz jakiś problem z korzystaniem z wbudowanego przycisku po prawej stronie paska zadań? Wystarczy się tylko przyzwyczaić, że on tam jest. Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Chciałem pomóc komuś to zainstalować i to drogą przekazu mailowego.Chodzi więc o to by instrukcja była jak najprostsza.U siebie nie jestem w stanie tego sprawdzić bo korzystam z xp. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Przecież na pierwszym obrazku ze swojego linka masz pokazane gdzie ten przycisk się znajduje. Zawsze z niego korzystam na W7 i jest on wbudowany w system. Nic nie trzeba dodawać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi