Dino1984 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Problem polega na tym, że w trakcie grania co jakiś czas okno samo się minimalizuje (stwierdzone w trzech różnych grach). Nie wiem cco może być przyczyną, ale na pewno nie rzeczy typu naciśnięcie shift'u x 5 Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 chyba chodzi o Klawisze trwałe więc tak: naciśnij ten przycisk energicznie (x5) czy kilka razy a następnie kliknij ustawienia w pierwszej zakładce Klawiatura wybierz z pola Klawisze trwałe przycisk ustawienia po otwarciu się ekranu funkcję Klawisze trwałe odznacz pozycję Użyj skrótu to rozwiąże problem z shiftem Odnośnik do komentarza
Dino1984 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No przecież piszę, że to nie od tego. Gry minimalizują się same, bez naciskania czegokolwiek z mojej strony. Przy niektórych uruchomieniach kopa problem występuje a przy niektóych nie... Myślałem, że ma to związek z portami USB, zainstalowałem sterowniki do płyty, ale nic to nie dało... Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 to może wina jakiś aplikacji z dymkami powyłączaj zbędne i włącz tryb gry tam gdzie się da Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi