Myszor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam to znowu ja. U koleżanki coś się stało z komputerem jak tłumaczy oglądała film ,,Jesteś Bogiem'' gdzieś przez internet i zaczął jej się wgrywać Root. Nie wiem czy to zlekceważyła czy co ale teraz komputer nie ma żadnego dostępu do internetu. Program jakim jest połączony internet czyli Ralink pokazuje połączony internet ale w Połączeniu z siecią bezprzewodową też pokazuje połączony ale wysłane i odebrane pakiety stoją na 0. 2 funkcje w Avascie zostały wyłączone i nie można ich włączyć są to Osłona WWW oraz osłona Poczty.Komputer : Procek AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2.6GHz oraz kartę graficzną Nvidia GeForce 8500GT z 512MB oraz system Windows XP SP 3. Proszę o pomoc a wiem że na was można liczyć GMER.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przejrzałem na szybko główny OTL i w kwestii braku internetu: DRV - File not found [Kernel | Disabled | Stopped] -- system32\DRIVERS\tcpip.sys -- (Tcpip) + [ System Events ] Error - 2012-12-08 13:10:28 | Computer Name = ST1 | Source = Service Control Manager | ID = 7001 Description = Usługa Rozpoznawanie lokalizacji w sieci (NLA) zależy od usługi Sterownik protokołu TCP/IP, której nie można uruchomić z powodu następującego błędu: %%1058 Zrekontruuj TCP/IP według tej instrukcji: KLIK. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Już po sprawie, potrzebowały szybko komputer i poszedł format i działa OK. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi