Anonim8 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Zobaczcie sami. Dokument otwierany za pomocą notatnika a jest ikona pliku mp3. Skojarzenia systemowe jak najbardziej właściwe. Co ciekawe dotyczy to tylko logów z OTL , log z Combofixa ma ikonę Notatnika. Kombinuję i nic, za diabła nie chce się zmienić. Reset FF robiłem, przypisałem notatnik, zaznaczyłem że domyślny a ten dalej swoje. No ręce i nogi opadają. A kiedyś było dobrze. Poradziłem sobie. Dokonałem edycji pliku mimeTypes.rdf w profilu Firefoxa do zamknięcia Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nic nie pomaga. Odinstalowanie FF, wyczyszczenie rejestru, no jak bonia dydy nic. Zobaczcie sami. Nie wiem już gdzie mam to cholerstwo ustawić albo gdzie podejść rejestr, żeby w końcu czytał pliki tekstowe. To znaczy otwiera je za pomocą Natanika, ale daje podwójne rozszerzenie. raz jest dobrze, ale częściej źle. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Patrzyłeś może co się stanie jak odinstalujesz foobara? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Patrzyłeś może co się stanie jak odinstalujesz foobara? Nie ma to związku z foobarem. przywróciłem na razie domyslne ustawienia dla formatu mp3 i txt. bedę testował i dam znać. Zresztą spójrz do pierwszego postu tam nie było ustawionych skojarzeń z foobarem mimo że był zainstalowany. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A jaby tak zastosować Repair .lnk (Shortcuts) File Association - http://www.tweaking.com/content/page/tweaking_com_repair_lnk_%28shortcuts%29_file_association.html a później jeszcze w razie czego w Firefox: Pomoc -> Jnformacje dla pomocy technicznej -> Resetowanie programu Firefox do stanu początkowego ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Póki co jest dobrze. Potestuję kilka dni i zobaczymy. No kurcze nic nie jest dobrze. Raz pokazuje prawidłowo a raz z podwójnym rozszerzeniem mpg.txt Dodałem wpisy do rejestru odnośnie skojarzeń txt i na razie bangla. Edytowane 26 Lutego 2013 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Celowo piszę nowy post. Systuacja wygląda tak _ jak chce pobrać log z OTL.Txt - problem wraca. Jak rozszerzenie jest napisane z małej literki problemu nie ma. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Może tu masz coś poprzestawiane? - http://zapodaj.net/10add7258cda1.png.html Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Może tu masz coś poprzestawiane? No kurcze jest dobrze ustawione skojarzenie. Tylko że u Ciebie nie wyświetla się opcja skojarzenia z foobarem ale jak go nie masz w systemie z plikami mp3 Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 U mnie .mp3 są skojarzone z AIMP3 - ale sam widzisz, że w "Zalecanych programach" dla pliku tekstowego nie ma AIMP3. Weź młotek i puknij w główkę foobarowi Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Bonifacy, czy możesz mi przesłać na PW swój plik Mimetype.rdf z profilu Firefoxa? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Dzięki. Niewiele to zmieniło. Chodzi FF jak chce. Raz czyta ikonę poprawnie innym razem z mp3. Przestałem się tym przejmować. problem rozwiązała aktualizacja foobara. temat można zamknąć Edytowane 19 Marca 2013 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi