kerpal Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Witam, od pewnego czasu mam problem z adblockiem... mianowicie nie blokuje mi reklam na YT, dzieje się to tylko w momencie gdy wchodzę na yt z linków np na stronie albo forum, jak wchodze normalnie czyli wpisując youtube.pl, to reklam nie ma... W adbloku mam filtry, najlepsze jakie są... aktualizowane... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pokaż screen z AdBlock -> Ustawienia filtra. Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 http://img692.imageshack.us/img692/8097/dfgdfia.jpg Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ?? Ja mam tylko filtr Easy list. Dla mnie wystarcza. Do tego własne blokowanie. Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Do usunięcia Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Za addons.mozilla.com: Adblocklite is a fork of the Adblock Plus version 1.3.10 (classic UI) extension for blocking advertisements on the web. This fork will provide the same features as Adblock Plus 2.X and higher while keeping the old UI but without "acceptable ads" feature. W skrócie: funkcjonalność jak normalny AdBlock Plus ze starym interfejsem. Według mnie dodatek zbędny (można zostać na oryginalnym), ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi