PeJo Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam, po upgradzie Win7 do Win8 przeglądarka Chrome nie chce się uruchomić (tylko jako Administrator), wyskakuje błąd - Klasa niezarejestrowana Uruchomiłem ponownie instalke i nic. Proszę o pomoc, w załączeniu raport OTL OTL.Txt. Pozdrawiam, Paweł ps.(03-12-2012) mam jeszcze jeden problem, który pokazał się zaraz po upg Win8 - nie są widoczne ikonki pakietu MS Office 2010, nie potrafię ich przywrócić Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Rozprawka o tym: KLIK. Wygląda też na to, że problem ma źródło w typie instalacji Google Chrome, masz zainstalowane globalnie (w C:\Program files (x86)\Google\Chrome) a nie per user (%localappdata%\Google\Chrome). Uruchom regedit i skasuj te klucze: HKEY_CLASSES_ROOT\Chrome HKEY_CLASSES_ROOT\ChromeHTML\open\command\DelegateExecute . Odnośnik do komentarza
PeJo Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wielkie dzięki...pomogło A tak na marginesie, czy w raporcie OTL nic nie widać niepokojącego? tak tylko pytam, bo co dopiero przeszedłem na Win8. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi