Bonifacy Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie wiem co sié dzieje. Pisaøem na PW wiadomoß© do koeæanki Myszy i w pewnym momencie "zamotaøy" sié wszystkie znaki diakrytyczne. Teraz jak piszé w tym miejscu dzieje sié to samo! Po wylogowaniu sié z forum, jest wszystko w porzádku. Teksty pisane w notatniku sá z polskimi znakami diakrytycznymi. Tekst napiasny w notatniku i wklejony na forum w okienku wiadomoßci jest prawidøowy. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Bonifacy, u mnie nie ma żadnego problemu i nie wygląda to na źródło w forum jako takim. Czy przypadkiem nie przełączył Ci się omyłkowo układ klawiatury dla bieżącego okna? Sprawdź co się stanie, gdy przy otwartym i aktywnym oknie przeglądarki wciśniesz kombinację lewych CTRL+SHIFT (to przełącza locale dla okna bieżącego). Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jak zwykle jesteś bezbłędna w diagnozie . Musiały mi się poplątać łapy. A strach ma wielkie oczy. Już wszystko OK. Przepraszam o sianie niepokoju. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi