kaczakkkk Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jaka jest prawidlowa odpowiedz? /moje sugestie = pendrive + copy, cross - cable. Ale mysle, ze to nie o to chodzi!/ Moj przyklad: Wchodze do biura z PC-tami w domenie z moim prywatnym laptopem, i zamierzam przeniesc pliki biurowe na prywatnego laptopa, tak?/ Picasso, pomoz, please - to dla mnie bardzo wazne ! Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Czekasz na Picasso, czy mnie też dasz odpowiedzieć? Bo jeśli chodzi o mnie, to łączę komputery kablem Ethernet (w przypadku braku wolnych interfejsów robię sieć ad-hoc), konfiguruję sieć i przesyłam dane jakimkolwiek protokołem. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Mistrzu, wybacz ! Wiem, ze dwoisz sie i troisz na forum, udzielajac nam niegodnym Twego zawsze zyczliwego wsparcia. Ale tak na powaznie, to mam wyzuty sumienia , ze naduzywam Twojej uprzejmosci i dlatego czekalem na slowo Szefowej. Jezeli kiedys uda mi sie zlokalizowac Twoje miejsce pobytu, to nie uda Ci sie uciec przed pelnym zlocistego trunku szklanym naczyniem. Wdzieczny dluznik. kaczakkkk. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Mistrzu linuxsa, a ja mam pytanie do Ciebie, czemu cedzisz po angielsku zwrotki? Po polskiemu nie można? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pozostaje jeszcze kwestia polityki bezpieczeństwa organizacji (vide przykład Biotechu ze 'Sztuki infiltracji' K. Mitnicka). m. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dostalem je po angielsku. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 alt='' Jeno tak zapytałem, bo z tłumaczeniem nie było problemów. Mimo że forum stoi na zagranicznym serwerze. pozdro Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pozostaje jeszcze kwestia polityki bezpieczeństwa organizacji (vide przykład Biotechu ze 'Sztuki infiltracji' K. Mitnicka). Ten temat pewnie wroci dopiero w sytuacji pomyslnego rozwoju wypadkow. Jeno tak zapytałem, bo z tłumaczeniem nie było problemów. Mimo że forum stoi na zagranicznym serwerze. Ojczyzna tulipanow, wiem i zazdroszce, bo lokalny real pokrywaja coraz ciemniejsze chmury. Pozdro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi