wertjacek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Firma poszukuje programu do stołówki.Konkretnie chodzi o wydawanie posiłków.Uczeń wkłada kartę do czytnika,kucharka widzi że posiłek jest wykupiony,akceptuje i wydaje. Mam takie pytanko,zna ktos firmy które zajmują sie tworzeniem takich programów "szytych na miarę" tzn. daję dośc szczegółowy zarys programu i jakie warunki ma spełniać,firma określa sie czy jest w stanie cos takiego stworzyć.Reszte dopracowujemy w trakcie tworzenia. Odnośnik do komentarza
Zeus009 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Firma poszukuje programu do stołówki.Konkretnie chodzi o wydawanie posiłków.Uczeń wkłada kartę do czytnika,kucharka widzi że posiłek jest wykupiony,akceptuje i wydaje. Mam takie pytanko,zna ktos firmy które zajmują sie tworzeniem takich programów "szytych na miarę" tzn. daję dośc szczegółowy zarys programu i jakie warunki ma spełniać,firma określa sie czy jest w stanie cos takiego stworzyć.Reszte dopracowujemy w trakcie tworzenia. Jestem osobą piszącą programy na zlecenie, gdyby ktoś potrzebował pomocy proszę o kontakt na maila, dokładne wytyczne wycenimy i wykonamy. piotrek_w@onet.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi